Oferta Tortów

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w cukiernictwie szczycimy się tym, że nasze torty wykonywane są od początku do końca tradycyjnymi technikami z najlepszych dostępnych surowców, u nas nie ma miejsca na drogę na skróty.

Wszystkie torty wykonywane są na zamówienie, czas realizacji to 24-72 h w zależności od liczby zamówień.
Wagi tortów podane są w przybliżeniu.

Nie wykonujemy tortów z masy cukrowej.

Wykonujemy napisy na tortach wedle życzenia, wykonujemy również wydruki na tortach na opłatku lub czekoladzie według wzoru klienta.

Real foto! Dostajesz dokładnie taki sam produkt jak przedstawiony na zdjęciu.

Zamówienia prosimy kierować na adres zamowienia@cremo.pl

W razie pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem 516-915-897.

Zamówienia można odbierać osobiście pod adresem Wita Stwosza 16, 83-000 Pruszcz Gdański.

1. Pistacja

Finansjer pistacjowy, chrupiąca warstwa prażynki, krem pistacjowy, nadzienie z mlecznej czekolady 

10 porcji/1,2 kg
160 zł

2. Kardamon

Na spodzie bezglutenowy dacquoise kokosowy z chrupiącą warstwą prażynki migdałowej, następnie mus na bazie białej czekolady infuzowany kardamonem, nadzienie z przetartych truskawek 

10 porcji/1,2 kg
120 zł

3. Czekoladowe trio

Dwie warstwy biszkoptu Sacher, chrupiąca warstwa na bazie mlecznej czekolady 34%, nadzienie z białej czekolady 29% oraz wypełnienie delikatnym musem czekoladowym na bazie czekolady 54%

10 porcji/1,2 kg
140 zł

4. Czekoladowa pomarańcz

Kakaowy biszkopt genueński z chrupiącą warstwą, nadzienie pomarańczowe, puszysty mus z czekolady 54% 

10 porcji/1,2 kg
130 zł

5. Gorzka czekolada z czarną porzeczką

Biszkopt na bazie czarnego kakao z chrupiącą warstwą prażynkową, nadzienie z przetartych czarnych porzeczek, mus na bazie czekolady 70% 

10 porcji/1,2 kg
130 zł

6. Biała czekolada

Biała czekolada – delikatny biszkopt maślany, chrupiąca warstwa, nadzienie z przetartych malin, delikatny mus na bazie białej czekolady 

10 porcji/1,2 kg
120 zł

7. Palona czekolada

Podstawę stanowi biszkopt genueński z chrupiącą warstwą, nadzienie z mango i marakui, wypełnienie to delikatny krem z palonej białej czekolady z delikatnie karmelową nutą

10 porcji/1,2 kg
130 zł

8. Marcello

Na spodzie znajduje się czekoladowy biszkopt z chrupiącą warstwą, nadzienie z wiśni macerowanych w białym rumie, wypełnienie to krem z czekolady 54% nutą białego rumu 

10 porcji/1,2 kg
130 zł

9. Słony karmel

Finansjer karmelowy, chrupiąca warstwa na bazie mlecznej czekolady, krem ze słonego karmelu, nadzienie waniliowe 

10 porcji/1,2 kg
120 zł

10. Truskawki ze śmietanką

Biszkopt waniliowy, chrupka pralinowa, nadzienie z przetartych truskawek, wypełnienie kremem śmietankowym na bazie serka mascarpone 

120 zł/szt.